Webdesign Website Tekstforfatning Umbraco

BaboonCity.dk

Baboon City er Danmarks største helårs forlystelsescenter placeret i Herning i Midtjylland, og er kendetegnet for dets store udvalg af indendørsaktiviteter for legebørn og barnlige sjæle i alle aldre. Som udviklere af Baboon Citys nye hjemmeside, har Optify haft stort råderum og handlekraft, da kunden har overladt store dele af beslutningsprocesserne til os. Resultatet er en hjemmeside, der er mere brugervenlig i sin struktur, responsiv og let at opdatere løbende.

Den indledende fase bød på en omstrukturering af Baboon Citys oprindelige hjemmeside, hvor vi for alvor skar ind til benet, med målet om at ramme det absolut essentielle af hjemmesidens funktion. Dette efterlod os med et skelet, der skulle fungere som startposition for det grafiske udkast, der efter programmering skulle præsenteres til godkendelse hos Baboon City. En godkendelse, der initialiserede opbyggelsen af en hjemmeside, der skulle afspejle virksomhedens identitet, i tæt interaktion med brugervenlighed og funktionalitet.

Det grafiske design er fokuseret på inkorporationen af billeder, der skaber liv, og farvetemaet fra det oprindelige materiale er genanvendt i et forsøg på at bevare virksomhedens identitet, og samtidig skabe en grad af genkendelighed hos brugeren.

De største ændringer ligger dog i selve strukturen af hjemmesiden. Her er der i langt højere grad fokuseret på at skabe et element af overskuelighed i den måde de enkelte aktiviteter er fremvist på. Vi har centraliseret booking-mulighederne på hjemmesiden, og har i særdeleshed lagt vægt på fødselsdagsarrangementer, fordi netop denne booking er populær hos kunden.

Dét faktum at vi har udviklet hjemmesiden i det brugervenlige CMS Umbraco, gør at Baboon City til hver en tid selv kan opdatere og tilpasse hjemmesiden som ønsket. Derudover har vi lagt stor vægt på at gøre hjemmesiden responsiv, hvilket muliggør tilgang via mobil.

Med en video der byder brugere velkommen, og en integration af Facebook på forsiden, der automatisk opdaterer med nyheder, har vi gjort hjemmesiden levende. Her skabes et uundværligt førstehåndsmøde, der fører brugeren længere ind i det legende og levende univers som Baboon City er. I forlængelse af dette, har vi foretaget en opdatering af sidens tekster, hvor der i højere grad er fokus på at reflektere den rette stemning, med stadig blik for enkelthed og overskuelighed. Teksterne er desuden oversat til både tysk og engelsk, så de på bedst mulig vis rækker ud til samtlige af Baboon Citys målgrupper.

Se resultatet