Content marketing Webdesign Trykdesign Website Special udvikling CRM Nyhedsbrev Umbraco

BSfodbold.dk

Ballerup-Skovlunde Fodbold fik udviklet en unik digital strategi til optimering af deres online tilstedeværelse. Ønsket var et nyt og moderne webdesign, der skulle præsentere klubben i en professionel tone-of-voice over for både sponsorer og fans. Gennem relevant content marketing, implementering af et CRM-system og nyt grafisk udtryk blev resultatet en hjemmeside og strategi, der imødekommer klubbens krav til performance.

I samspil med klubbens ønsker til design og funktionalitet udviklede Optify en grafisk og praktisk løsning, der simplificerede strukturen af hjemmesiden. De før uoverskuelige undersider og faneblade blev erstattet af én struktureret menu, der både gør siden hurtigere og nemmere at navigere.

Det var vigtigt for klubben at have opdateret statistik uanset division og aldersgrupper. Løsningen var at sammenkoble DBU’s API til hjemmesiden, hvilket gør det muligt automatisk at hente og vise direkte data fra den nationale database.

Til administrering og håndtering af sponsorer, er CRM-systemet SportsSponsor stillet til rådighed for klubben. SportsSponsor er udviklet in-house af Optify og lader klubben behandle sponsoraftaler nemt og effektivt. Systemet kan bruges som et digital værktøj til at oprette arrangementer, udvikle produkter og sende nyhedsbreve.

Resultatet af vores arbejde for Ballerup-Skovlunde Fodbold er en digital løsning, der gør det nemmere for klub og fans at finde det indhold, de ønsker. Det visuelle udtryk præsenterer klubben som en moderne sportsforening med kapacitet til udvikling og giver oplæg til en mere effektiv og ressourcebesparende arbejdsbyrde.

Se resultatet