Webdesign Logo design Website Tekstforfatning Umbraco

Fonagergaard.dk

Placeret midt i den vestjyske hede, og omgivet af evig smuk natur så langt øjet rækker, ligger Fonagergaard; et samlingspunkt for familie, venner og kollegaer, der ønsker aktivt samvær og hygge, både inde og ude. Da den familieejede gård valgte at udvide deres repertoire til at omfatte meget mere end bare fodboldgold, blev der taget en beslutning om at ændre navn, hjemmeside og gennemgående image. Her kommer Optify ind i billedet. 

Navneskiftet fra Sørvad Fodboldgolf til Fonagergaard bekræfter de store ændringer, der for nyligt er foretaget på Eva og Flemming Madsens gård i det vestjyske. Fra at være et sted, der udelukkende tilbød muligheden for at spille fodboldgolf, danner parrets gård nu rammer for et langt større udbud af aktiviteter.

Nye, og umådeligt indbydende selskabslokaler, muligheden for at afprøve aktiviteter som Bumper Ball og Mountain Bike ralley og de ekstraordinært indbydende omgivelser, samt den stadige mulighed for at spille fodboldgolf, har givet stedet nyt liv, og et nyt image som der nu ønskes visualiseret gennem en spritny hjemmeside. En hjemmeside som Optify har haft fornøjelsen af at udvikle.

Nøglebegreberne, der skaber Foangergaards nye image er det minimalistiske nordiske design, et væld af både udendørs og indendørs aktiviteter, og indbydende, velindrettede selskabslokaler. Disse nøglebegreber har været vores udgangspunkt og pejlemærker i kreationen af Fonagergaards nye hjemmeside,

Hjemmesiden er udviklet ud fra Fonagergaards ønske om at udtrykke deres nye image med alt hvad det indebærer, men samtidig efterlade brugeren med en bevidsthed om, at der stadig findes mulighed for at spille fodboldgolf. Her er der altså blevet arbejdet ud fra tanken om, at det ideelle mål for hjemmesiden lå i skæringspunktet mellem genkendelighed og rekreation.

Udover selve hjemmesiden er der udviklet et nyt og minimalistisk logo og et slogan der danner overskrift for stedets værdi. Hertil kommer en Facebook-integration på hjemmesidens forside, der automatisk bliver opdateret med nyheder direkte fra Fonagergaards Facebookside. En sådan integration er specielt velegnet og yderst relevant for Fonagergaard, da mange af aktiviteterne her foregår udendørs. Her opstår altså en værdifuld mulighed for at tage billeder og små videoer af gæster og igangværende aktiviteter, der ganske let via en mobiltelefon kan uploades til Fonagergaards Facebookside, og straks efter vil kunne ses på hjemmesiden.

Sidst, men bestemt ikke af mindre værdi er der givet fyldestgørende rådgivning omkring navneskift og online markedsføring heraf.

Der er udvist stor tilfredshed med det færdige resultat, og Fonagergaard har modtaget mange positive tilbagemeldinger om stedets nye tiltag, image og hertil hørende hjemmeside.

Se resultatet