Logo design

Logo til FSL

For at imødekomme kundens ønsker om et mere synligt logo fokuserede Optify på at skabe et design, der ville afspejle kundens identitet og værdisæt. Det var derfor afgørende, at logoet præsenterede de Frie Skolers Lærerforening, som en moderne forening med stærke værdier i frihed og tiltro. Målet var at skabe et unikt, tidløst og universelt tema, der samtidigt var let genkendeligt.

Med afsæt i disse kriterer udviklede Optify et nyt logo med fokus på symbolik og stilrent design. Logoet er enkelt med bløde og runde former, og kombinationen af hjertet og æblet harmonerer stærkt med kundens omsorgsfulde slogan: ”Vi passer på dig – og de frie skoler”. Farvetypen er varm i et ensfarvet look, der tillader mange forskellige grafiske variationer og muligheder for tilpasning efter kundens ønske.

Den røde farve underbygger logoets to symboler – hjertet og æblet. Farvetonen er simpel og formår at skilde sig ud blandt andre mere nedtonede logoer. Ikonet ledsages af firmanavnet i en dyb blå farve, der skal udtrykke fuldbyrdet professionalisme, sikkerhed og tiltro. Hertil er farverne tæt bundne til kundens forrige farvetema, hvilket gjorde overgangen fra det gamle logo mindre forskrækkende for vante foreningsmedlemmer.

Det bløde og enkle design fortsætter i skrifttypen, der fremstiller kundens værdisæt med en præcis fremtræden. Den er letlæselig i både store og små størrelser, hvilket bidrager til logoets responsivitet og muligheder for tilpasning i fremtiden.

Resultatet er et logo, der ikke kun er smukt i design, men som også afspejler kundens værdier og budskab. Det er et design med tidløs ekspressivitet, som er i stand til at skilde sig ud blandt andre logoer, og som let kan tilpasses efter behov til farve, størrelse og omgivelser.

Vi har også udarbejdet en detaljeret designmanual, som fastsætter retningslinjerne for hvordan logoet skal anvendes til Frie Skolers Lærerforenings materiale.

Se resultatet