Website Webshop Special udvikling Nyhedsbrev

Horticoop.dk

Horticoop tilbyder rådgivning og kundespecifikke varer til gartnerier i hele Skandinavien. Horticoop ønskede at blive en 'One-stop-shop', hvor professionelle virksomheder ville have mulighed for nemmere at kunne navigere, administrere og bestille varer i webshoppen.

Optify har i samarbejde med Horticoop skabt en grafisk og praktisk løsning, der både involverer ny hjemmeside og B2B webshop. Hjemmesiden er tilgængelig på alle enheder, så kunder nemt og hurtigt kan få adgang til webshop og de mange funktioner på hjemmesiden.

Optify har udviklet et skræddersyet vejledningsværktøj, der gør det muligt for kunder at få hurtig og relevant vejledning, når de har brug for det. Værktøjet giver desuden også information omkring produkter og lader kunder bestille dem via B2B webshoppen.

Foruden vejledningsværktøjet er der blevet udviklet et system, hvor man som kunde får en lang række muligheder i forhold til at oprette medarbejdere, tildele unikke brugerrettigheder og rette brugeropsætning, så det er nemt for alle i virksomheden at anvende webshoppen.

Optify har gjort det nemmere for kunder at bestille og oprette ordrer på baggrund af nye eller tidligere bestillinger. Kunder kan desuden også se fakturaer og statistikker over tidligere bestilte varer.

Resultatet er en brugervenlig hjemmeside og webshop, hvor professionelle gartnerier kan få råd og vejledning, bestille nye varer og holde styr på ordrer og betalinger.

Se resultatet