Webshop Special udvikling

MrBeef.dk

Mr Beef er en af landets mest populære leverandører af luksuskød fra blandt andet Danmark, USA, Austalien, Sydafrika og Spanien. De ønskede en optimeret løsning til en tidskrævende odrehåndtering, der gjorde det uoverskueligt at behandle bestillinger fra webshoppen.

Optify uskiftede det manuelle arbejde med et automatisk system, der henter og behandler ordrer fra SmartWeb. De nye forbedringer i ordrehåndteringen giver MrBeef en mere effektiv daglig administration, og den krævede tid til ordrebekræftelse mindskes betydeligt.

Et nyt system til generering af pluklister lader MrBeef scanne og sende ordrer videre til SmartWeb for automatisk behandling og registrering. Resultatet er en digital løsning, der udover at spare ressourcer i tid og omkostninger også mindsker risici for fejl.

Optify arbejder fortsat på optimeringer i lagerhåndtering ved stadig at automatisere processen. Det manuelle arbejde med registrering af vareinformation såsom vægt og størrelse skal erstattes af en mere avanceret produktscanning. Denne løsning vil igen lade MrBeef slippe for tidskrævende arbejde med opdateringer til fordel for et langt mere brugervenligt system.

Derudover vil Optify stå for en række designændringer for MrBeef. Disse forbedringer skal ses i en mere effektiv kategorisering og et nyt visuelt udtryk. I samarbejdet er det også en prioritet at opsætte en e-mailkampagne, der skal sikre fortsat høj traffik.