Eksperter i levering af alt i grus, sand, sten m.fl.

Hos Sandshoppen er de eksperter i levering af alt det grus, sand, sten, jord, granit og flis, du har brug for. Sandshoppen har et stort sortiment og et produktudvalg til ethvert behov, om det er til byggeri, anlægsarbejde eller lign.

De har egen grusgrav – Aulum Grusgrav – hvor mange af deres produkter bliver udvundet. De har dermed mulighed for at følge kvalitetsmaterialerne helt ud til kunden.

Det er firmaet HV-transport, der står bag Sandshoppen.dk. HV-transport er tidligere blevet kåret til Årets Transportvirksomhed i Danmark, og med mere end 30 år i branchen kan du trygt handle her.

Hos Sandshoppen får du:
✔︎ Prisgaranti
✔︎ Fri fragt
✔︎ Dansk arbejdskraft
✔︎ Over 35 års erfaring – (leveret til over 10.000 kunder i Jylland)

Desuden har Sandshoppen ✔︎ 4,8 stjerner i TrustScore.

Stort produktudvalg hos Sandshoppen.dk
Hos Sandshoppen.dk kan du bestille dine materialer online. Sandshoppen har et stort udvalg af produkter inden for bl.a. granitskærver, grus/sten, sand, muldjord, topdressing, jordforbedring, stenmel, knuste genbrugsmaterialer og flis.

Er du i tvivl om et produkt, mængde eller levering, kan du ringe til deres kundeservice på tlf. 41 200 800, som herefter vil guide dig.

Billige ærtesten
Blandt deres mest populære produkter finder du billige hvide ærtesten, som mange foretrækker som køreunderlag i indkørsler og på gårdspladser. De er meget dekorative og fungerer også godt som pynt i haven.

Billig knust beton
Køb billig knust beton hos Sandshoppen.dk. Knust beton er en miljøvenlig og økonomisk måde at genanvende nedrevne bygninger og anlægskonstruktioner. Den knuste beton er sorteret fri for urenheder og er blandt markedets bedste og tilmed billigste. Knust beton kan fx anvendes som bærelag/stabilt underlag til veje og vendepladser og som mellemlag til hesteridebaner.

Billig knust asfalt
Knust asfalt er også et genbrugsprodukt, som kommer fra knusningen af asfalt fra gamle veje. Produktet kan også anvendes som alternativ til stabilgrus pga. sin høje bæreevne. Som Sandshoppens andre knuste genbrugsmaterialer er knust asfalt også sorteret fri for urenheder.

Se resultatet