Webdesign Website Special udvikling CRM Nyhedsbrev Umbraco

Skive-IK.dk

Optify står bag fodboldklubben Skive IKs hjemmeside. Skive IK efterspurgte et stilrent og overskueligt udtryk i en hjemmeside, der kunne reflektere en høj grad af seriøsitet over for sponsorer, fans og andre interessenter. Resultatet er en hjemmeside der giver genklang af rene linjer og professionalisme, og samtidig danner rammen for det fællesskab som fodboldklubben står for.

Processen blev initialiseret ved et møde, hvor Optify i samarbejde med en ekstern grafiker og de ansvarshavende for projektet, blev enige om et grafisk udspil for hjemmesidens forside. Herefter overtog Optify opgaven og udarbejdede et design for Skive IKs hjemmeside, hvor resultatet er et produkt, der er tilpasset samtlige af Skive IKs ønsker til udseende og funktionalitet.

Et stort fokus har hvilet på sidens nyhedssektion - en sektion som vi har valgt at opbygge således at den både understøtter video- og billedmateriale, og på den måde formår at skabe et levende udtryk, samtidig med at opretholde relevans og tilstedeværelse mellem fodboldklubben og sidens besøgende.

Fordi Skive IK kan bryste sig af at være Jyllands største fodboldklub når det kommer til medlemskontingenter, var det essentielt at vi, da vi designede hjemmesidens struktur, evnede at skabe en konstruktion der kunne skelne klubbens førstehold fra selve moderklubben. Her finder vi nemlig to vidt forskellige målgrupper, der besøger siden med forskellige mål for øje. Resultatet er blevet en struktur, der på én og samme gang formår at opdele målgrupper, og samtidig skabe en stolt fællesskabsfølelse der samler samtlige medlemmer af Skive IK under én fane og én hjemmeside.

Denne fællesskabsfølelse er desuden blevet skærpet yderligere i en øget effektivisering af sociale medier og nye tiltag i klubben, såsom et loyalitetsprogram med fordelskort, der giver adgang til en række besparelser og gode tilbud i forskellige butikker og restauranter.

Foruden hjemmesiden, er Skive IK blevet tilbudt sponsorsystemet SportsSponsor, som er et system udviklet af Optify. SportsSponsor hjælper i al sin enkelthed klubben med at administrere de aftaler, der er indgået med diverse sponsorer, og fungerer samtidig som et multiværkstøj hvorfra klubben kan oprette og invitere til arrangementer, kreere sponsorprodukter og udsende nyhedsbreve til samtlige sponsorer.

Alt i alt er arbejdet med Skive IK blevet til et produkt der bærer præg af en gennemsigtig opbygning. Vi har formået at skabe en hjemmeside, der byder medlemmer af klubben, spillere, fans, sponsorer og interessenter indenfor i et fælles fodboldunivers med alt hvad der her hører sig til, og uden at lægge skjul på noget som helst. Denne gennemsigtighed, bidrager med en væsentlig brandingværdi til klubben, der i den grad med den nye hjemmeside formår at opbygge en solid og troværdig identitet.

Se resultatet

Søndervigfys.dkFysioterapeut i Søndervig Se case
AGFAGF eSport koncept Se case
discoverdenmark.dkFind aktiviteter i hele Danmark Se case