Kundegenerering og engagering med ActiveCampaign

Som virksomhed opnår du meget ved at have en veldefineret og gennemført strategi for virksomhedens e-mailmarkedsføring, der via velplanlagte kampagner kan generere flere kunder og engagere allerede eksisterende.

Dog kan en sådan strategi være yderst tidskrævende og kompliceret at gennemføre og holde ved lige, fordi der hele tiden skal tages stilling til hvilke e-mails der skal sendes ud, til hvem og hvornår. Her kommer ActiveCampaign ind i billedet.

ActiveCampaign er en markedsføringsplatform med brugervenlighed, effektivitet og overskuelighed for øje. Her finder vi et værktøj til produktion af automatiserede og engagerende e-mails, nyhedsbreve og kampagner, der samtidig er en platform for effektiv indsamling af demografisk data om dine kontakter og deres adfærd.

Læs mere om ActiveCampaign og dets priser her

Et værktøj der samler alt i ét

Med ActiveCampaign kan du som virksomhed nå dine kunder i alle stadier af kunderejsen, uanset om de befinder sig i den ene eller anden ende af fasen. Email-kampagner med inkorporering af sociale medier, og det nyeste indenfor automatiseret markedsføringsteknologi, kombineret med indsamlingen af relevante data om dine kunder, skaber den perfekte platform for den ideelle e-mailmarkedsføring.

Hos Optify er vi eksperter i ActiveCampaign, og ved hvordan værktøjet benyttes optimalt for at give din virksomhed succes i en verden, der fodrer dynamisk tilstedeværelse og konstant aktivitet, når det kommer til online markedsføring. Når din virksomhed vælger at benytte ActiveCampaign, står vi hos Optify for at udføre alt lige fra strategi og opsætning af platformen, til praktisk udførelse og distribuering af kampagner og automationer. 

Et væld af bonusfunktioner, der skaber fleksibilitet

Udover at være en ideel og overskuelig platform for automatiserede kampagner, er ActiveCampaign efterhånden blevet udstyret med et ganske imponerende spektrum af bonusfunktioner, der både byder på værktøjer til oprettelse af fakturaer, SMS-markedsføring og sociale medier – alt sammen overordentlig nyttige tilpasninger og ekstrafunktioner, der gør det betydeligt lettere for dig og din virksomhed at generere og engagere kunder i alle afskygninger. Bonusfunktionerne er altså mange og listen fortsætter og bliver til stadighed udviklet.

Hos Optify holder vi os konstant opdateret på disse nye funktioner og bonusapplikationer i ActiveCampaign, så vi altid kan garantere, at din virksomhed får mest muligt ud af platformen og dens varietet. Vi ved, at forskellige virksomheder har forskellige behov, og med vores kompetencer indenfor online markedsføring, er vi kyndige samarbejdspartnere, når din virksomhed skal have udviklet den ideelle strategi. Vi udvikler altid strategier med heftigt fokus på din virksomheds identitet og værdier, og opsætter jeres ActiveCampaign med alt hvad det indebærer, for at netop din virksomhed opnår succes.

Du er altid mere end velkommen til at kontakte os. Lad os sammen tage en snak om hvordan vi planlægger og udfører en strategi, der tager din virksomheds e-mailmarkedsføring til nye højder. En strategi, der med ActiveCampaign giver dig plads og råderum til at fokusere på andre vitale dele af din virksomheds succes.