Værd at vide om SEO

For enhver virksomhed med online tilstedeværelse kan SEO ikke længere overses. Det er en af de bedste måder at skabe opmærksomhed omkring virksomheden på - og dermed også skaffe nye kunder. Optify kan lave den perfekte strategi til dit firma. En strategi, der både dækker over SEO i Aarhus, men faktisk også i resten af landet.

SEO er en forkortelse for search engine optimization (på dansk: søgemaskineoptimering). Det dækker kort sagt over, at en hjemmeside optimeres efter søgemaskinernes præferencer. Målet er at opnå bedre placeringer på visse søgeord, og det kan gøres ved hjælp af en række forskellige metoder.

Først og fremmest er det vigtigt at have styr på den interne optimering. Det dækker over tekster, hvor det ønskede søgeord er til stede, og det dækker fx også over hjemmesidens hastighed. Her er der generelt flere små ting, man kan røre ved. En anden vigtig del er den såkaldte interne linkbuilding, hvor du kan linke rundt mellem dine egne undersider på domænet.

Men det område, hvor man virkelig kan gøre en forskel, er ved at arbejde på den eksterne linkbuilding. Her er der tale om at andre sider skal linke til dit site. Det er ofte en del sværere, men det giver også pote. Ekstern linkbuilding kan have fremragende effekter, og hvis SEO-arbejdet er gjort ordentligt, kan man ofte nyde fordelene i flere år frem.

Kontakt os og hør mere

Hvis SEO i Aarhus lyder som noget for dig, så er du velkommen til at kontakte os hos Optify. Vi kan hurtigt tage en samtale om din virksomheds behov, og lægge en strategi for, hvordan SEO-arbejdet skal klares.

Vi holder faktisk til i Tilst, som jo er en bydel i Aarhus. Det giver lidt erfaring med SEO i området, og det betyder også, at du får arbejdet lavet af et lokalt firma, hvor det er let at skabe kontakt. Alt sammen nogle gode fordele. Skulle du være interesseret i at se noget af vores tidligere arbejde, så kig på vores cases. Her er der både eksempler fra aarhusianske virksomheder, men også fra kunder i resten af landet.

Tag kontakt ved at ringe på 23 24 47 57 eller ved at sende en mail til [email protected]. Vi kan også ringe dig op, hvis du hellere ønsker det.

Lokal SEO med fokus på Aarhus

I løbet af de seneste år er der kommet mere og mere fokus på lokal SEO. Det vil altså sige, hvis man ønsker at rangere højt på lokale søgninger i stedet for generelle søgninger. Et godt eksempel: At rangere godt på søgekombinationen “tømrer i Aarhus” frem for bare “tømrer”. Først og fremmest er det lettere, da konkurrencen er mindre lokalt - og for det andet henvender man sig til den rette type af kunder.

Din side vil altså blive optimeret til at dukke op, når der er folk i en bestemt by eller i et bestemt område, som søger efter et bestemt søgeord. Det udelukker ikke, at siden også kan findes fra andre lokationer - for det vil ofte være en positiv sideeffekt. Veludført SEO-arbejde dækker bredt, og det er en ekstra fordel. Men som udgangspunkt vil du i hvert fald få gode lokale rangeringer, hvis det er det, der er dit primære ønske.

Hvis du specifikt ønsker at få lavet SEO i Aarhus, så er der tale om lokal søgemaskineoptimering. Det er muligt at få gode lokale rangeringer ved at optimere on-page indholdet, ved at bygge specifikke links og naturligvis ved at fokusere på de rette søgeord. Det kræver en tilrettelagt kombination, og vi kan hjælpe med at lægge den. Men det primære fokus vil være at gøre hjemmesiden generelt attraktiv for søgemaskinerne, uanset beliggenhed.

Generelle fordele ved SEO-arbejdet

SEO i Aarhus kan altså hjælpe dig med at rangere højere på søgninger i Aarhus og omegn. Men som sagt er der ofte den fordel, at du forbedrer dine generelle rankings. For selv hvis vi fokuserer på lokal SEO, så er søgemaskineoptimering stadig ret bredt dækkende, og dermed dækker det automatisk også andre dele af landet. Det kan være en stor fordel, og det kan sagtens hjælpe virksomheden med at vokse sig endnu større.

Et godt link vil nemlig altid give god værdi, uanset om det er lavet med henblik på lokal eller almen SEO: Og en veloptimeret side vil altid være vellidt af Google, uanset hvor den ligger. Fokus på SEO i Aarhus betyder altså ikke, at man behøver at begrænse sig. Der føres næsten altid generelle fordele med.

Hos Optify har vi desuden en bred tilgang til optimeringsarbejdet, og det betyder, at du får et gennemført produkt. Her er der både fokus på den interne og den eksterne del. Vi forsøger at danne et stabilt grundlag for din hjemmesides power i Google og de øvrige søgemaskiner. Et resultat der holder langvarigt og som sikrer en stabil tilgang af nye kunder.

discoverdenmark.dkFind aktiviteter i hele Danmark Se case
Michaelsmadogvin.dkOnline catering Se case
Cleanpool.dkPools & tilbehør Se case