Bliv mere synlig på Google med Optify

Du er måske landet her efter en søgning på “SEO Skanderborg”. Og det er et godt eksempel på, hvordan man kan hente besøgende ved hjælp af søgemaskinerne. Hvis du har brug for hjælp til SEO, så sig endelig til - Optify hjælper dig med at vælge den rigtige løsning.

SEO går ud på at skabe gode rangeringer i søgeresultaterne. Her er der en kæmpe forskel i at være på side 1 frem for side 2 (for eksempel). Desuden stiger besøgsantallet også mærkbart mellem de enkelte placeringer. Den højest rangerede side i Google vil altid få flere end nummer to, nummer to flere end nummer tre, og så fremdeles. På udbredte søgeord er konkurrencen også høj, hvorfor opgaven skal klares ordentligt.

Men det kan vi heldigvis hjælpe med. Optify har god erfaring med SEO, for vi har både optimeret egen hjemmeside, samt lavet SEO for mange af vores kunder. Derfor har vi et fint overblik over de metoder, der fungerer - og selvfølgelig også de metoder, der ikke fungerer. Dermed får du en rigtig god løsning, hvor vi arbejder på din virksomheds hjemmeside fra flere forskellige vinkler: Primært er der tale om intern og ekstern SEO, om end hver af disse har flere underkategorier.

"SEO kan sagtens laves med et særligt fokus på Skanderborg (dvs. lokal SEO). Men formålet er dog at arbejde på sidens generelle styrke i søgemaskinerne, så du både kommer til at rangere højt i Skanderborg, men også i resten af de danske søgninger."

Udførelse af SEO resulterer som regel i en langsom, men forholdsvis sikker og stabil fremgang i søgeresultaterne. Med tiden skaber det flere besøg, og disse besøg kan potentielt udvikle sig til flere salg. Det oplever vi i hvert fald ofte. Dog kan det tidsmæssigt variere, hvor længe det tager at opnå de høje rangeringer. For nye hjemmesider kan det tage lidt tid, da de ligesom skal etableres først. Men hvis din virksomhed har haft en hjemmeside oppe længe, så går det en del hurtigere. Her kan et par kvalitetslinks give et hurtigt boost, men igen: Det varierer. De fleste oplever dog fornemme resultater efter et par måneders arbejde.

Hvorfor SEO frem for AdWords?

AdWords er en anden god måde at hente besøgende til via Google. Og for mange virksomheder giver det rigtig god mening at vælge AdWords. Den ene udelukker dog ikke den anden, og med SEO får du nogle lidt andre fordele end AdWords. Der er altså primært tale om et spørgsmål om præferencer.

Når du får lavet SEO, så er det nemlig en mere permanent løsning end AdWords og andre former for annoncering. Du betaler ikke per klik, men du får i stedet en veloptimeret hjemmeside, som generelt rangerer godt i de naturlige søgeresultater. Og det bliver den som regel ved med: Dermed kan der altså være et højere potentiale i SEO, da du kan hive tusindvis af kunder til (uden at betale per klik), hvis du fokuserer på de rette søgeord og har en stærkt optimeret hjemmeside.

SEO i Skanderborg

Vi holder til i Aarhus, hvilket jo ikke er ret langt væk fra Skanderborg. Derfor tillader vi os at tilbyde SEO til virksomheder i Skanderborg, uanset om målet er at rangere højt i de lokale eller nationale søgninger.

For faktisk gør det ikke den store fordel, hvor din virksomhed egentlig hører til. SEO kan klares uanset hvor du er, og det er enormt positivt. Vi kan altså sagtens sidde i Aarhus og skaffe dig gode resultater i Skanderborg - og samtidig i resten af landet. Der bliver nemlig arbejdet på de samme ting, som der ville blive arbejdet på, hvis virksomheden var fra en anden by: Intern optimering, keywords, linkbuilding, osv.

Men jo: Det er muligt at sætte et særligt fokus på Skanderborg, via lokal SEO. Pointen er dog at søgemaskineoptimering i så fald stadig er meget generel, og at vi med SEO-arbejde vil fokusere på din hjemmesides fulde potentiale i Google - uanset beliggenhed.

Start et samarbejde med Optify

Som nævnt i indledningen er vi klar til at hjælpe, hvis du har brug for det. Optify har rigeligt med SEO-erfaring, som kan komme din virksomhed til gode, når vi går i gang. Vi kan tage en uforpligtende snak, og hvis alt stemmer, så kan vi derefter lægge en plan og begynde med arbejdet.

Hvis du er nysgerrig efter, hvad vi tidligere har lavet, kan du tjekke vores cases eller læse lidt flere beskrivelser rundt omkring på sitet. Her finder du nemlig lidt udtalelser og uddybelser, men du kan naturligvis også bare henvende dig til os med det samme. Nummer og mail finder du i bunden af siden - vi er klar til at svare!

Udover hjælp til SEO har vi også andre ydelser til rådighed. Blandt andet AdWords og Facebook markedsføring. Begge er gode alternativer til SEO, når det kommer til at skaffe kunder. Her foregår det lidt anderledes, men trods forskelligheder er potentialet stort: Nogle virksomheder vælger fx at kombinere SEO og Facebook Ads, men du kan naturligvis selv overveje, hvad du ønsker. Spørg gerne ind til fordelene hos os, hvis du gerne vil vide mere.

discoverdenmark.dkFind aktiviteter i hele Danmark Se case
Michaelsmadogvin.dkOnline catering Se case
Cleanpool.dkPools & tilbehør Se case