Effektiv webshop opsætning

Som webshopejer er der meget, man skal have styr på. Produkter og marketing trækker som regel mest opmærksomhed til sig, men vi må heller ikke glemme, at shoppen i sig selv skal være veludviklet. Det generelle arbejde bliver som regel en del mere overskueligt, når man har et godt system at arbejde ud fra - og et godt design er virkelig noget, der tiltrækker og fastholder de bedste kunder.

Webshoppens design er umiddelbart en af de vigtigste ting. Det er det første, som kunderne bemærker, når de klikker sig ind på siden, så designet skal helst sidde lige i skabet. Her handler det heller ikke kun om udseendet, men også om den generelle funktionalitet: De bedste webshops er som regel overskuelige, simple, hurtige og velfungerende. At skabe den perfekte kombination kan være svært, men det er en opgave, som vi kan hjælpe med, såfremt du henvender dig.

Vi kan nemlig både tilbyde et nyt webshop design fra bunden - men også et redesign af en webshop, der allerede eksisterer.

Her sætter vi et klart fokus på fleksibiliteten. Det skal være muligt at bygge videre på webshoppen senere, hvis der er brug for det. Det kan for eksempel både være i form af grafiske og funktionelle forbedringer, men også i tilfælde af stor vækst i forretningen. En lille webshop har jo andre behov end en stor webshop, så hvis der sker ændringer undervejs, er det vigtigt at kunne tilpasse sig forandringerne.

Når vi arbejder på en webshop, er det også med fokus på brugervenligheden. Her handler det blandt andet om at gøre shoppen responsiv, så den fungerer for alle. Mange salg sker i dag via mobil og tablets, og her er det vigtigt at være med. Hjemmesiden skal fungere på alle typer af betjeningsenheder, og det skal være sådan, at designet ser godt ud på enhver skærm.

Vi kan altså tilbyde en skalerbar løsning, hvor det er muligt at kapacitetsudvide, når der er brug for det. Uanset om man starter ud med små eller store ambitioner, er det altid relevant at have en fleksibel platform, så man kan vokse sig større uden problemer. Og det er faktisk noget af det, der er vigtigst for en moderne webshop - at man altid kan følge med udviklingen.

Skræddersyet webshop løsning

Hver enkelt webshop er unik. Alt varierer: Lige fra produkterne og til marketingsstrategien. Derfor skal enhver webshop også have en skræddersyet løsning, når der arbejdes på designet og på webudviklingen.

Det sker blandt andet ved at sætte produkterne i fokus. Målet er altid at konvertere besøgende til salg, og det kan kun ske i form af at gøre produkterne lettilgængelige. Det vil sige uden de store distraktioner, og med et design der centraliserer de ting, som shoppen ønsker at sælge.

En webshop skal også helst opbygges således, at den er tiltrækkende for søgemaskinerne. I næsten alle brancher kommer en stor del af trafikken fra Google. Det er på visse punkter muligt at optimere en side, så søgemaskinerne lettere kan fange indholdet. Det har vi naturligvis øje efter, når vi arbejder på din webshop.

I de fleste cases er det også optimalt med længere samarbejdsaftaler, hvor der holdes styr på udvikling og drift undervejs. Mange webshops er i konstant udvikling og har derfor også behov for regelmæssig optimering. Derfor er opbyggelsen af en webshop faktisk bare begyndelsen - efterfølgende skal der vedligeholdes.

Hvis du ønsker et tilbud på en skræddersyet løsning til din webshop, er du mere end velkommen til at skabe kontakt. Vi kan altid tage en snak om mulighederne og se nærmere på, hvad der er relevant at arbejde på for lige netop din webshop.

Michaelsmadogvin.dkOnline catering Se case
SMUKskincare.comØkologiske hudplejeprodukter Se case
Jyskkaffe.dkSalg af kaffe & te Se case