Responsiv Umbraco hjemmeside

En hjemmeside fungerer bedst, når den er veldesignet og tiltrækkende. Mange faktorer spiller ind, og det er aldrig nogen helt nem sag at skabe det perfekte webdesign. Derfor er det noget, som er oplagt at investere i - der er nemlig tydelige forbindelser mellem en hjemmesides brugervenlighed og dens konverteringsrate. Med fokus på at skabe flere salg er der altså rigeligt med grunde til at overveje forbedret webudvikling. Vi sidder klar til at hjælpe.

Først og fremmest er det vigtigt at have et responsivt webdesign. Det betyder kort fortalt, at hjemmesiden vil tilpasse sig til brugeren, uanset hvilken skærm eller hvilket styresystem den besøgende benytter. En responsiv hjemmeside er altså en hjemmeside, der fungerer til både computer, tablet og mobil.

Hver succesfuld side har også sit eget unikke design. Det kan meget vel være ud fra en velfungerende skabelon, men herefter skal siden alligevel tilpasses, så den er noget for sig selv. Det klares især grafisk: For eksempel med et unikt logo, men særligt med hjemmesidens opbygning. I den forbindelse er særligt strukturen vigtig, og det samme er sidens farveskema. Simplicitet er ofte nøgleordet, men det kræver alligevel en mærkbar indsats at skabe en succesfuld hjemmeside - også selvom målet er at gøre den overskuelig og simpel.

Et godt førstehåndsintryk

Det handler naturligvis om at give den besøgende et godt førstehåndsindtryk. Det bør være målsætningen for alle sider - uanset hvad virksomhedens reelle baggrund er. Designet er super vigtigt, for det er det første, som den potentielle kunde ser. Men opbygningen har lige så høj vigtighed som designet. I forbindelse med webudvikling er det altid en førsteprioritet, at siden ikke virker kludret, og at der ikke er nogle faktorer, der trækker den ned i hastighed.

Hjemmesiden skal nemlig også signalere sikkerhed - at man trygt kan handle, og at siden bærer præg af et naturligt og sikkert image. Og her er hastigheden faktisk en stor, stor faktor.

Vi kan arbejde med alt dette, og vi sætter desuden et tydeligt fokus på konverteringsoptimering. En solid opbygning af hjemmesiden er ofte lig med en bedre konvertering, men der skal lidt mere til: Især call-to-action funktioner, der leder den besøgende frem mod et køb. Det skal være så nemt som muligt for kunden at træffe beslutningen om at handle, og selvom det ofte er noget, der forbindes med marketingsdelen, så er det altså også noget, man skal have i tankerne under webudviklingen.

Hos Optify arbejder vi primært i Umbraco CMS, da systemet først og fremmest er open source og bygget på .NET. Ud over en hurtig kerne tilbyder Umbraco også et brugervenligt interface, som kan skræddersyes til den enkelte kunde.

Skalerbar løsning

Udover de ting, der gør et website interessant for den besøgende, skal det også være en side, der er forholdsvis overskuelig at opretholde, og som er fleksibel at arbejde med.

Enhver forretning bruger jo masser af tid på egen hjemmeside. Derfor skal den helst udvikles ud fra en idé om, at selve benyttelsen fortsat er nem. Det kræver fleksibilitet, og det er noget vi kan skabe, hvis du vælger os til opgaven.

Udover det første design skal der også altid være plads til forbedringer. Det kan for eksempel være et fremtidigt redesign, eller måske bare nogle mindre fornyelser hist og her. Internettet går kun i én retning, og det er frem. Der sker hele tiden ændringer, og der kommer hele tiden nye muligheder frem, som kan booste den måde, hjemmesider fungerer på.

I de senere år er der for eksempel kommet et stort fokus på hastighedsoptimering. Simpelthen at hjemmesiden optimeres således, at den er så hurtig som mulig. Der er nemlig ikke noget der afskrækker brugere mere end en langsom hjemmeside. En ekstra ventetid på bare ét sekund kan ofte virke som oceaner af tid for den gennemsnitlige internetbruger, særligt når man klikker sig ind via Google. Hastighedsoptimeringen skal man altid have for øje, når en hjemmeside udvikles. Og det er også noget, som altid kan forbedres, når først hjemmesiden er oppe at køre - også selvom udgangspunktet allerede er godt fra start.

Alt i alt handler det altså om at skabe et website, der er funktionelt og veldesignet på samme tid. Det kan godt virke som en stor opgave, og derfor giver det fin mening at hyre en professionel til opgaven. Her er vi klar til at assistere. Når du kontakter os, kan vi altid tage en snak om mulighederne. Alle virksomheder har forskellige behov med hensyn til webudvikling, og her er der ingen undtagelser. Derfor vil du sandsynligvis få et skræddersyet tilbud, således dit næste webprojekt kommer til at fungere på absolut bedste vis.

Fonagergaard.dkEt aktivt mødested Se case
ihconsult.dk Rådgivning af logistik, salg og rekruttering Se case
Skive-IK.dkFodboldklub Se case