Fleksibilitet og brugervenlighed med Umbraco CMS

Fleksibilitet, overskuelighed og brugervenlighed er fundamentale faktorer, når man som virksomhed skal have udviklet en hjemmeside. Derfor er det essentielt at hjemmesiden bliver dannet i et system, der baner vejen for kreativ udvikling, responsivt design og konstant videreudvikling. Alt dette og meget mere finder vi i systemet Umbraco – et system, der hos Optify fungerer som fast og trofast samarbejdspartner, når vi udvikler hjemmesider fra bunden.

Umbraco er et danskudviklet Content Management System (CMS) baseret på Microsofts .NET Framekode, som i al sin enkelthed betyder, at programmet er ganske nemt og overskueligt at anvende for alle, der i forvejen er vant til at arbejde med Windows. Herudover er Umbraco et Open Source System, som byder på åben kildekode og baner vejen for konstant udvikling og tilpasning efter behov. Dets høje grad af overskuelighed og tilpasningsmuligheder gør også, at Umbraco er systemet bag mere end 400.000 hjemmesider, og ét af de mest benyttede systemer hos professionelle udviklere - heriblandt Optify.

Hos Optify benytter vi Umbraco, fordi det tillader udvikling af hjemmesider fra bunden. Et behov som vi kræver stillet, så vi aldrig behøver at være i tvivl om, at det færdige produkt står præcis som vi havde tiltænkt det, baseret på dine ønsker og behov.

Fleksibilitet og overskuelighed

Vi udvikler altid hjemmesider med dine ønsker og behov i fokus, hvilket fordrer et system der har en tilpasningsevne ud over det sædvanlige, således de forskellige elementer kan tilpasses dine individuelle behov. Fordi vi designer selv, er det vigtigt for os, at vi står overfor et system der tillader udførelsen af unikke webdesigns, og som ikke begrænser vores front-end udvikling. Umbraco er den ideelle løsning for os, fordi det i den grad skaber muligheder fremfor begrænsninger.

Når vi taler design, er responsivitet en yderst væsentlig faktor og et element som vi absolut tænker med i valg af system, når vi arbejder med webudvikling. Efterhånden tilgås hjemmesider i større grad via tablets og mobiler, hvilket betyder, at en hjemmesides design med indhold i form af tekst, funktioner og billeder, skal kunne tilpasse sig forskellige skærme, uden at gå på kompromis med designet. Alt dette kan Umbraco, hvilket gør det til vores trofaste samarbejdspartner når det kommer til udvikling af hjemmesider.

Bruger- og udviklervenlighed

I en tid hvor intet inden for webuniverset står stille, og alt er under konstant udvikling, er det vigtigt for os, at du, når du får overleveret hjemmesiden, altid kan foretage de rettelser og tilpasninger som der skulle være behov for. Med Umbraco har vi at gøre med et system, som er så enkelt, at I som virksomhed kan oprette flere administratorer, som alle nemt kan tilgå systemet og foretage de tilpasninger som der skulle være behov for. Med Umbraco er der altså mulighed for at skabe et produkt, der følger din virksomheds udvikling, så du får en fremtidssikret hjemmeside med varig relevans.

Umbraco og SEO

Når vi taler SEO, taler vi ikke kun om at finde de rigtige søgeord, men også om en hjemmeside der står så skarpt, både grafisk og teknisk, at dine brugere får den bedst mulige oplevelse hver gang de besøger den. I Umbraco ser vi et system, der skaber den fundamentalt bedste base for opbyggelsen af godt indhold, der får dine brugere til at blive på siden, navigere mellem undersider og vende tilbage når behovet opstår. Hos Optify er vi eksperter i SEO, og Umbraco giver det absolut bedste grundlag for os, når det kommer til at skabe en hjemmeside, der vil få din virksomhed til at klare sig bedre på Google.

Som eksperter i Umbraco, er Optify din optimale samarbejdspartner, når din virksomhed skal have udarbejdet en hjemmeside fra bunden. Vi er ikke blege for at betegne os selv som garvede eksperter indenfor udviklingen af hjemmesider med Umbraco, og ved derfor hvad, der skal til for at netop din virksomhed får succes i en online verden, der er i konstant rivende udvikling. Book et møde med os, så vi sammen kan tage et kig på den rette løsning for dig og din virksomhed.