Skræddersyede løsninger

Når der kræves mere end bare en sædvanlig hjemmesideløsning, er det en mulighed at se nærmere på specialudvikling. Her er der tale om en unik løsning med kundens præcise behov i fokus. Det kræver en større indsats, men det giver mere fleksibilitet i længden. Af den grund er flere og flere virksomheder begyndt at overveje specialudvikling til deres hjemmeside eller til en applikation. Hvis det også gælder din virksomhed, er vi klar til at tage en snak.

Det er vigtigt for os at kunne tilbyde en løsning, der passer perfekt til den enkelte kunde. Det dækker særligt over de erhvervsmæssige behov: At skabe en applikation, som faktisk skaber større overskud for forretningen. Det handler dog også om at udvikle en software, der er funktionel og overskuelig at arbejde med. Præcis som med andre webbaserede produkter er det heller ikke længere nok kun at skabe en løsning, der blot fungerer på computer. Mange besøgende - og dermed også mange salg - kommer mobilt, så softwaren skal tilpasses herefter. Det er altså ikke bare specialudvikling, vi tilbyder: Faktisk er det responsiv specialudvikling.

Det at vi tilbyder agil webudvikling betyder, at vi let kan tilpasse os enhver opgave, og at selve udviklingen vil foregå i samarbejde med kunden. Løsningen vil kort fortalt passe til behovet, også selvom det kræver justeringer undervejs. Specialudvikling laves nemlig med det formål at fremstille et produkt udover det sædvanlige. Her er agiliteten et must, da samarbejde trods alt er vigtigt for at kunne skabe en skræddersyet løsning.

I sidste ende handler det nemlig om, at udviklingen er kundetilpasset. Det er den bedste måde at sige det på, og det er den bedste måde at arbejde på.

Microsoft certificeret

Vi er certificeret udviklingspartner hos Microsoft og kan derfor lave en tilrettelagt løsning til Microsoft-platforme. Det er med .NET som rammeværktøj. Kort fortalt et framework, der kører på Microsoft Windows, og som alle applikationer teoretisk set kan gøre brug af.

Det er en af de mest populære platforme at bygge webapplikationer med - blandt andet på grund af at det er open source, men også da det er et yderst fleksibelt framework at benytte til at udvikle med. For eksempel giver det rigeligt med designfrihed, hvilket er rart, når man ønsker en unik løsning. Det er muligt at skabe en specialudviklet hjemmeside præcis efter kundens ønsker. Samtidig er det muligt at videreudvikle herfra, blandt andet med ekstra udvidelser og implementeringer.

Platformen bag en hjemmeside (eller applikation for den sags skyld) er altid afgørende for kvaliteten. Jo mere tilpasset den er, jo bedre. Det er netop det, der gør custom udvikling så attraktivt for mange virksomheder. Selv små forretninger og start-ups kan have interesse i en specialudviklet løsning, da man på den måde skiller sig ud fra mængden. For større virksomheder er det nogle gange en nødvendighed, da kravene til systemet kan være højere end det, som de mest almindelige CMS-systemer tilbyder.

Med en specialudviklet løsning er det også nemmere at vedligeholde projektet efterfølgende - med den formodning, at arbejdet er gjort ordentligt. Opdateringer kan altid tilføjes. En af de helt store fordele ved custom udvikling er nemlig, at man har en platform, som et lidt mere omstillingsparat end ellers.

Ønsker du et godt tilbud på specialudvikling? Kontakt os i dag for at høre mere om, hvad vi kan gøre for din virksomhed. Vi tilbyder alt fra rådgivning til udvikling.

 

Anvendte systemer til udvikling

Hjemmeside CMS med Umbraco 7
Webshop udvikling med Nop Commerce
Hjemmeside udvikling med Vue.js
Smart integration med Navision
Smart integration med e-conomic
Smart integration med dinero
Smart integration med Sharepoint
Smart integration med betalingsløsning Stripe

discoverdenmark.dkFind aktiviteter i hele Danmark Se case
hstarm.dkSalg af varmeløsninger Se case