Webdesign Webshop Special udvikling Nyhedsbrev

SalientPharma.dk

Optify blev kontaktet af Amp & Dose, da de ønskede specialister i nopCommerce til at implementere deres webshop design for deres kunde Salient Pharma. Optify var bindeleddet fra koncept til færdigt produkt som implementeringspartner for Amp & Dose, der også fungerede som projektkonsulenter for opgaven. Salient Pharma producerer gelbaserede produkter, som tilbydes online til tidligere kræftpatienter med svækket spytproduktion.

For at øge mulighederne for indholdsstyring udviklede Optify hjemmesiden i nopCommerce. Med nopCommerce sikres Salient Pharma en skalérbar webshop i én overskuelig og fleksibel løsning, der lader kunden spare tid på manuelle processer gennem en bred vifte af features. Den specialudviklede løsning skal forenkle den daglige drift af webshoppen og give plads til nye tiltag i fremtiden.

For kunder der har bestilt et produkt med 3 måneders mellemrum, har Optify implementeret en reminderservice via e-mail. Systemet skal øge konverteringsraten hos tidligere kunder og gøre det nemt at bestille gentagne gange.

Til produktsiden for Salientgel udviklede Optify en 360° produktfremviser, der præsenterer produktet tredimensionelt. Det er en enkel, men unik løsning, der tilføjer liv og blikfang til siden uden at gå på kompromis med plads og CTA-knapper.

Til slut tilføjede Optify et engelsksproget lag til hjemmesiden for internationale kunder. Laget oversætter hele hjemmesiden og gør det muligt at bestille produkter på engelsk.

Se resultatet