Webdesign Webshop Special udvikling

SMUKskincare.com

Webshoppen smukskincare.com er udviklet af Optify. SMUK Skincare producerer og forhandler økologiske hudplejeprodukter med 100% rene og aktive ingredienser. Gennem et langvarigt og tæt samarbejde, er Optify blevet stillet opgaven at designe og udvikle en webshop med henblik på salg af SMUK Skincares produkter.

SMUK Skincare er tilknyttet den holistiske skønhedsklinik og webshop Naturlig Smuk, for hvem Optify har varetaget adskillige opgaver. Før udviklingen af webshoppen, fremlagde SMUK Skincare specifikke ønsker vedrørende udtryk og design, hvorfor vi, hos Optify, har haft en klar ambition om at indfri disse. Alt imens det har været en prioritet at udvikle en effektiv og velfungerende webshop i markedsføringsøjemed.

Samarbejdet med SMUK Skincare kulminerer i webshoppen smukskincare.com, hvor SMUK Skincares produkter og produktinformation er præsenteret i et sofistikeret og elegant format. Løsningen har et klart fokus på brugervenlighed og responsivt design. De forskellige tilpasninger, som er implementeret på webshoppen, er med til at skabe et unikt møde mellem SMUK Skincares brand og webshoppens besøgende.

Webshoppens enkle og minimalistiske udtryk er inspireret af produkternes design og mærkning - for at sikre overensstemmelse i de visuelle udtryk. Overvejelser i den strategiske planlægningsproces har gået på at finde netop dét udtryk, som resonerer bedst hos SMUK Skincares målgruppe. Optifys tætte samarbejde med SMUK Skincare har været gevinstgivende og afgørende i forhold til at ramme udtrykket, som omfavner brandets identitet og hengivenhed til det rene naturlige produkt, miljøet og bæredygtighed.

Inspirationen til webdesignets farveskema er hentet i eksisterende trykmateriale, som har været udarbejdet for SMUK Skincare forud for samarbejdet med Optify. Således har vi, hos Optify, formået at forbinde og skabe sammenhæng mellem webshoppens grafiske udtryk og øvrige markedsføringsaktiviteter – med intentionen om at skabe et helhedsindtryk, der understøtter én samlet visuel identitet.

Foruden den grafiske løsning, som Optify har leveret i form af webshoppen til smukskincare.com - så har Optifys rolle desuden bestået i at bistå SMUK Skincare, som en professionel sparringspartner. Sparring vedrørende tiltag, som enten er nødvendige eller forbundet med dét at drive en webshop, er blevet ydet af Optify. Hos Optify, har vi dermed bestræbt os på at imødekomme ønsker og behov samt levere den mest værdiskabende løsning for SMUK Skincare.  

Se resultatet