FÅ TILSKUD TIL DIN DIGITALE OMSTILLING

Det kan være besværligt at blive del af den digitale omstilling. Opsætning af webshop, CRM-systemer, SEO, AdWords og e-mail automation er bare nogle af de ting, der kræves af en virksomhed med ambition om en digital tilstedeværelse. Desværre forvirrer de mange buzzwords ofte mere end de gavner, og uden den rette viden er der langt til mål. Med SMV:Digital har Erhvervsstyrelsen lanceret et nyt tiltag, der skal hjælpe virksomheder med at blive omstillingsparate – kvit og frit.

SMV:Digital giver, helt enkelt, tilskud til virksomheder med ønske om en digital omstilling eller e-handel. Står du med en fysisk butik, der mangler en webshop, eller har du allerede været i gang uden succes? SMV:Digital hjælper dig på rette vej og gør det muligt at nå dine mål med støtte på helt op til 100.000 kr.

Optify har hjulpet flere virksomheder med støtte fra SMV:Digital til udvikling, markedsføring og rådgivning. Hos os får du den fulde pakke – det betyder, at vi tager os af alt det praktiske mens vores specialister vejleder dig om den bedste løsning for din virksomhed.

HVAD KAN DU BRUGE TILSKUD TIL?

Får du tilskud af SMV:Digital, har du mulighed for at vælge mellem virksomheder inden for online markedsføring og digital udvikling. Hos Optify giver vi dig både et potentialeafklaringsforløb og implementeringsforløb i én samlet løsning. Vi sidder klar til at hjælpe din virksomhed med alle dele af den digitale markedsføring - heriblandt:

 • Søgemaskineoptimering/SEO
 • Opsætning og håndtering af Google AdWords
 • Opsætning og håndtering af nyhedsbreve
 • Rådgivning og implementering af mediestrategi på Facebook
 • Tekstforfatning og content-strategi
 • Rådgivning og sparring

Optify kan også hjælpe din virksomhed med udviklingen af hjemmeside og webshop. Som certificeret udviklingspartner hos Microsoft leverer vores erfarne specialister skræddersyede løsninger, så du slipper for at kæmpe med kompliceret webudvikling. Vi tilbyder:

 • Udvikling af webshop
 • Udvikling af hjemmeside
 • Design af hjemmeside
 • Grafik til hjemmeside
 • Skræddersyet CMS-system
 • Proces- og ordrehåndtering for webshops og B2B

OPEN SOURCE GIVER FRIHED TIL DIN VIRKSOMHED

Optify udvikler din hjemmeside med open source platforme. Det giver dig en fleksibel og unik løsning uden ekstra omkostninger.

Med open source er din virksomhed altid på forkanten af nye funktioner til webudvikling. Systemerne bliver konstant forbedret af tusindvis af programmører fra hele verden, og det hele er frit tilgængeligt for dig og din virksomhed. Samtidigt er open source systemer designet til at kunne blive justeret efter behov. Det betyder, at du får en unik løsning på områder, hvor konventionelle systemer aldrig ville kunne følge med i forhold til tilpasningsmuligheder.

Optify er eksperter i webudvikling med open source systemer, og vi er store fortalere af det, da det giver din virksomhed størst værdi. Med Optify er din virksomhed altid garanteret en unik og specialudviklet løsning med frihed.

Skriv til os på [email protected] eller giv os et ring på +45 71 99 71 30 for en personlig og uforpligtende samtale.